måndag, juni 07, 2021

Trött och allt är fel

Om jag listar alla jävla as-tankar jag har just nu kanske min hjärna kan släppa det? Okej. En fanihelvetesjävlaskitlista. 

Jag är dålig på jobbet. Blä. Skithelg och skitgrejer och tjafs med chef och bla bla bla. Sämst. Kollegor som muttrar, känns det som. Ingen pondus. Inga idéer. Ingeet är kul. 

Jag är ful. Glåmig. Grått hår. Har gått upp fyra kilo på ett år kanske. Inte mycket alls och gnäller inte över vikten men kläderna sitter fult och ovant. Finnar. Svarta påsar under ögonen. 

Jag har inga vänner. Jag har ju det förstås, men faaan vad ensam jag känner mig ibland. Och fler och fler lämnar Stockholm och jag känner att jag saknar ett sammanhang. En vänskapskrets. Andra vänner med barn. Någon som hör av sig och vill ses. Någon som har grillkväll och vi är bjudna. 
Nån kollega som är nära. Ni fattar. Är jag så jävla hemsk att vara med? Pallar inte att se alla jävla lyckliga bilder på Instagram på folk som umgås. 

Jag är sämst mamma. Hämtar och lämnar för sällan. Blir arg på mitt barn. Har inget tålamod. 

Jag är bara trött och världens tråkigaste sällskap. Somnar på soffan när A vill ha en kväll med mig. Orkar inte ligga. Kan inte föra intressanta diskussioner med A och lyssnar dåligt när han berättar något. Sämsta partnern nånsin. 

Orkar inte göra nåt hemma. Bestiga berg att laga mat. Har slutat baka bröd pga orkar inte. Och dessa grejer gillade jag förut. Jag vara liksom gjorde det. Hade tankar idéer planer. Nu är jag tom. Köper hem massa mat men har ingen inspiration till nåt. 

Alla mina kläder är fula. Jag klär mig fult. Orkar inte bry mig. Förr hade jag en stil. Nu går jag runt i jeans och t-shirt och håret i en knöl på huvudet. Orkar aldrig göra mig till. Örhängen, målade naglar, fina underkläder kanske. Sånt finns inte längre. 

Äsch. Jag behöver kanske bara semester. Några nätter god sömn. Näring? Träning? Bad?
Nåt. 
För så här orkar jag inte gå runt och känna. Herregud vad det dränerar mig. 


3 kommentarer:

Emma sa...

Man kan verkligen hamna i en sån spiral av tråkigheter! Jag tycker du ska göra en lista på saker som kommer göra dig piggare och tvinga dig själv att göra det. Promenera, boka dejt med en vän, färga håret, gå på mysigt museum med barnet, måla naglarna! Och checka av det likt en arbetslista.

Tove sa...

Jag hoppas att det snart känns bättre! Ett trick jag kom på för några år sedan var detta:
äta
sova
duscha

sedan: känn efter igen.

För mig hjälper också sociala aktiviteter något enormt. Bara att träffa någon och prata lite.

Baka bröd är också en sån grej som känns så lyxig. Lite seg att sätta igång med men så länge klockan är mindre än 18 är det inte för sent att sätta en deg. Då hinner allt bli klart till läggdags. Gör nåt enkelt bröd, t ex Råsunda special (från Anna Bergenströms "Annas Mat") eller så. Det brödet finns även på diverse bloggar - en googling bort.

Men ja: jag hoppas det snart känns bättre!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom/sjukdom
4) Äktenskapsförtrollningar
5) Graviditet
6) Uppbrottsspells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}