onsdag, mars 28, 2018

Barcelona förresten

Det var helt ljuvligt i Barcelona. Underbar lägenhet som vi hyrde via jobbet och underbara människor. Vi (jag iaf) störde oss inte på varandra en enda gång och det funkade så bra att resa ihop. Kanonresa!
Och jag saknade förstår Felix, och A, men det var överkomligt. Jag grät till exempel bara en gång och det var när A sa till Felix att han pratade med mamma och berättade för mig att Felix då förväntansfullt hade vänt sig förväntansfullt mot dörren och ”huh?”-at. 
Herregud vad det gjorde ont att veta att han letade efter mig. <3
Jag hade visserligen lite alkohol i blodet då också, så blev väldigt emotionell. 

I alla fall: resan får fem plus av fem möjliga. Enda minuset var de feta skavsåren jag drog på mig första dagen. Åtgärdades dock med ett inköp av svindyra svinsköna nya skor. Lite win-win på det ändå. 

Vill nån ha tips på härliga ställen är det bara att hojta. Åt sån himla himla god mat. Tapas och pinxos ftw! 

1 kommentar:

Tove sa...

Hej! Jag kom att tänka på dig och din blogg igår! Jag ber om ursäkt för att jag tydligen glömt bort dig i allt vimmel som livet utgör. Jag satt på en veranda i södra Spanien och njöt av solens värme och fåglarnas kvitter, mitt ute på landet. Jag drömde och fantiserade om ett eget litet torp. Och då kom du upp i huvudet. Senare på natten kom jag på vad din blogg heter och nu är jag här igen! Vad fint att läsa att du också varit i Spanien nyss. Det är ett härligt land på många sätt och även lite störigt - som alla länder.

Nu ska jag läsa igen en del av det jag missat, tror jag allt. Och jag ser fram emot härliga torp-inlägg framöver! :)