lördag, februari 10, 2018

Sånt jag inte tagit mig tid att blogga om

• Vad korkad jag kände mig när taxipersonen en kväll plötsligt sa ”men du kanske vill förbeställa taxi för fler morgnar när du väl håller på” vilket plötsligt gör att jag aldrig mer behöver gå upp ur sängen på kvällen minuten innan jag hållit på att däcka av trötthet för att jag glömt boka taxi till jobbet morgonen efter. Herregud. Detta har underlättat mitt liv!

• Att gå på dejt är awesome. Firade A med hotellnatt och finmiddag ute och guuud vad gott det gjorde oss. Vi skulle gått på en spelning också men var för mätta och fulla och trötta så vi köpte folköl och chips och lade oss i hotellsängen resten av kvällen i stället. Sedan sovmorgon och LIGGA OCH DRA SIG. Det jag älskar mest av allt typ. Och hotellfrukost på det. Så himla bra!
Och också: rekommenderar Restaurang Växthuset för vegetarianer eller vem som helst. Sjukt jävla gott. 

• Jag blir kanske ledig stora delar av mars tack vare mitt jobbyte. ”Det är ju vi som vill flytta på dig så då ska ju inte du behöva lida” sa schemaläggaren. Cirka två veckor borde jag vara ledig. Betalt. Utan att ta ut semesterdagar. Jublar. 

• Barnet går snart. Han stapplar små steg varje dag nu. Står hela tiden utan stöd och håller på. En helt ny värld har öppnat sig för honom nu när han plötsligt når längre. Hans största intresse just nu är att riva ut allt vi har i köket. Tröttsamt men ganska gulligt. 

• Better call Saul är så jävla bra serie. Så snygg. Älskar filmningen, vinklar, ljuset. Och storyn! Älskar huvudpersonen. 

• Läste delar av FUP:en om terrordådet i Stockholm där i samma veva som den kom. Drömde om det flera nätter efteråt. Grät lite. Jag pallar inte det här längre sedan jag fick barn. Jag har verkligen alla känslor utanpå nuförtiden. 

Nu ska jag sluta förhala mitt sovande. Klockan ringer 04.55. Tjiho. 

Inga kommentarer: