torsdag, februari 11, 2016

Hej bloggen!

Jag gör tydligen annat än formulerar mina tankar i skrivna ord. Typ sover för lite. Sover igen den sömn jag förlorat. Jobbar extra för att täcka upp löneglapp när förskottslön blev efterskottslön. Har folk som sover över. Går på kurs. Dricker champagne med underbara vänner. Går på museum. Beställer saker på nätet och uppger fel telefonnummer så jag nästan inte får varan.
Lagar soppa. Maratonkollar serier på Netflix. Lär upp en kollega att göra mitt jobb. Dricker AW-öl en tisdag trots att klockan är halv två på natten. Kör bil för första gången på nån månad. Spelar Carcassonne på Xbox och som brädspel och vinner på den högsta nivån. Köper fintryffel för 200 spänn. Pluggar schlager för att inte vara helt dum i huvudet när jag ska jobba mellolördag. Går på kanonkonsert och dansar i konfetti. Bombarderar Instagram med bilder. Tittar på superultrabred film på bio i format som inte gjorts sen Ben Hur ungefär. Äter tacos på restaurang och häller på så mycket red hot jalapeno-sås att munnen blir avdomnad. 
Äter bakverk på kafé. Går på stan med köpekli i fingrarna men kommer hem helt tomhänt. Har läppstift på mig. Handlar ungefär 150 vykort med konst som är fin och som jag ska nåla upp vid huvudändan av sängen. Har grus i skorna. Välter ut en halv skål popcorn över mig själv och hela golvet. Duschar krukväxter och låtsas ha gröna fingrar. Dricker drinkar och skickar bildbevis till Ellinor.

Det är lite sånt jag gör. När jag inte formulerar mina tankar till skrivna ord.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Låter ganska härligt ändå!

Emma sa...

lät som ett trevligt liv! (förutom igenjobbandet dårå.)