tisdag, juli 18, 2006

Ännu en dag på semestern har försvunnit

Jag fattar inte att vissa dagar bara kan försvinna utan att man har gjort någonting.
Vaknade vid 9 i morse, käkade frukost och sedan har jag inte gjort någonting. Duschade gjorde jag nyligen, annars ingenting alls. Tiden liksom bara försvinner vissa dagar.
Tror den största orsaken i dag beror på att jag slog på datorn. Den har en förmåga att sluka upp mig. Särskilt när man börjar sortera bland all musik och göra blandskivor till bilen.... Så egentligen har kanske inte dagen försvunnit alls.

Apropå rökningen så går det inget vidare. Har ännu inte tagit mig i kragen och börjat försöka sluta. Men det kanske är lika bra att jag väntar tills efter fredag. Ska på firmafest då och det lär bli ganska blött vilket också innebär mycket röka. Det skulle vara ett alldeles för svårt prov att sätta mig själv på bara några dagar efter att jag slutat röka.
Ok, jag erkänner, det låter lite som en dålig ursäkt och är väl kanske det också till viss del. Väntar på att mamma ska komma hit med den där boken som gör att typ alla slutar röka. Kanske den kan ge mig den där behövliga sparken i arset.

Nej, ska ta och åka till affären och handla lite kött och grönsaker till kvällen grillmiddag. Sedan ska jag baske mig laga en rabarberpaj. Mumma!

Inga kommentarer: