onsdag, mars 15, 2017

Detta har hänt, typ

• I natt sov barnet så himla bra. Jag ammade när jag gick och lade mig vid midnatt (jag vet, oerhört sent men fastnade och ville se ett avsnitt till av The Fall som vi börjat plöja igenom). Sedan vaknade han inte förrän halv fem då jag ammade och bytte blöja på honom. Så vaknade han en liten stund med magont vid klockan sex, men A masserade honom på magen så han pruttade och jag kunde somna om. Och sedan vaknade han först nyss, strax innan åtta! Herregud alltså vilken lyx. Han sover hur bra som helst ju, vilket gör att jag orkar på ett helt annat vis. Fyra och en halv timme ostörd sömn är underverk för mig. 
"Normalt sett" (det han gjort de flesta nätter iaf) vaknar han var tredje timme ungefär. Också helt okej faktiskt. 

• I går skulle jag hämta ut min väska (iiih!) och packade barn och mig själv och gick den dryga kilometern till affären. Väl där konstaterade jag att jag hade glömt mitt leg hemma och kunde därmed inte få ut paketet. Orkade inte gå hem och tillbaka igen så får hämta den i dag om jag hinner. 

• Förra veckan var jag med min vän och våra kids på Mall of Scandinavia typ halva dagen. Jag var därmed utanför hemmet ensam i säkert sex timmar. Och det gick jättebra! Jag ammade honom på lunchstället och gjorde därmed offentlig amning-premiär. Allt gick superbra och Felix sov nästan hela tiden. 

• I helgen var det huset fullt här hemma hos oss. Mamma och pappa kom för att fira min födelsedag och gosa med vårt barn. Sedan kom A:s syster eftersom hon skulle träffa en kompis i Stockholm och på lördagen kom min ena syster med man och ena barnet på besök.
Det var så himla mysigt att ha alla här och vi åt god mat, superkladdig tårta och drack bubbel. Jag var minst sagt helnöjd med det födelsedagsfirandet!
Och en orelaterad bild på barnet som intensivt stirrar och pratar med sin mobil, varsågoda! 

Inga kommentarer: