lördag, december 31, 2022

Löften

2023 ska jag ta bättre hand om mig själv. Sämre kan det i alla fall inte bli. 
Jag ska skratta mer, vara utomhus mer, stressa mindre, vara ledig mer, baka mer bröd, laga mer vettig mat, höra av mig till andra människor mer. Sluta vara en jävla trasa som ligger och halvsover på soffan och spelar mobilspel. 
2023 ska bli året då jag förhoppningsvis inte är sönderstressad och fem före att bli sjuk av stress. Då ordet trött används på ett mer rimligt sätt. Då trött är mer rimligt trött. Inte koma-så-nära-död-man-kan-komma-trött. 

Kan det snälla bli så? Mer skratt, mindre ont i magen. Mindre mobilspel. Mindre trött. 
Liv igen. Leva igen.

2 kommentarer:

Tove sa...

Ja, så tror jag det kommer bli! Jag ska också fokusera mer på återhämtning, särskilt på helgerna. Kram!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och bot mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}