söndag, april 01, 2007

Rekreation

Efter typ tolv timmars resande inklusive väntetid och x antal timmar sittandes med sitt arsle nedtryckt i en trång och obekväm busstol är man så där lagom sugen på att sätta sig på kontorsstolen och skriva ett blogginlägg. Men jag gör det ändå. Har lite dåligt samvete för den långa långa tystnaden.

Men det har sin förklaring. Reste bort, eller hem-hem, och kom hem först i dag. Är helt trött och slut samtidigt som jag är full av nya intryck och energi som smittat av sig från vänner och familj. Har haft det så förbenat skönt.
Massor med pussar av syskonbarnen, quality time med båda syrrorna, myskväll med mamma och pappa, vinkväll med bästa vännerna, lunch på stan med hela gänget, besök hos bästa vännen i hennes mysiga hus, fika med mormor och så vidare och så vidare.
Precis som en veckas semester ska vara.

Och rekreationen behövs. En tuff tid väntar. Suck.
Vi flyttar första maj. Vi fick lägenheten så nu börjar packandet, rensandet och det förbannade städandet. Men hey, det ÄR värt det.

Dessutom går tidningen in i en ny era. Ändrade utgivningstider, fler tidningar per vecka, nya arbetstider, nya rutiner, nya arbetskamrater. Nytt nytt nytt. Säkert otroligt intensivt och ooootroligt spännande.

Nu till något inte alls så spännande - tv-soffan. =)

4 kommentarer:

Tesa sa...

Åh hemma redan!! :) Vad bra att du haft det skönt hemma, säkert välbehövligt.. Är glad att du är hemma igen nu iaf!

Matilda sa...

Jag är också glad att jag är hemma igen. Men det VAR välbehövligt att komma bort lite! =)

egoistiska egon sa...

grattis! vi flyttar också då ungefär :)

Matilda sa...

egoegon: Haha. Jag skrev samma sak på din blogg... Ironiskt.
Och just ja, tack förresten. =)