onsdag, april 11, 2007

Kanin.. kanin.. kanin...

Kanin.. kan inte jag få gå och lägga mig nu?
Är helt slut och trött efter att ha börjat halv åtta två morgnar. Märks att det var ett tag sen sist...
Men. Från och med nästa vecka är halv åtta forever gone. Då ändras arbetstiderna. Inte alls en nackdel för morgontrötta jag.

I morse var det extra tungt att stiga upp. Skulle lämna bilen på däck-omslangning-eller-vad-det-nu-kan-heta och var tvungen att stiga upp en kvart tidigare, köra till macken och därefter gå - GÅ! - till jobbet.
Okej, det handlade kanske om två-tre kilometer, men innan klockan är halv åtta på morgonen är jag lagom sugen på en promenix.

Och vad fick jag för den uppoffringen tror ni? - Jo, ett jävligt taskigt däcksbyte då den tydligt inkompetente bilmekanikern bytte gummi på fel däck!
Han tog bort mina ett år gamla vinterdäck och bytte mot nya sommardäck när det egentligen var de gamla sommardäcken han skulle byta gummi på... Jävla idiot, om jag får säga.

Blind som jag är märkte jag det heller inte förrän när jag kom hem... Inte finns det någon tid för reklamation heller eftersom ombesiktningen av bilskrället är i morgon. Det var de pengarna i sjön. Jag blir så trött...
Fick jag gå och lägga mig nu sa ni?

2 kommentarer:

malin sa...

Vad får ni för arbetstider nu? Det var alltid en mardröm att börja 7.30 på Strandgatan, gudarna vet hur många svordomar jag svängde runt med på den tiden =)

Matilda sa...

Det blir nog, troligvis, halv 9 till halv 5 för större delen av redaktionen. Och kvällsjobb typ var femte vecka...
Inte så stora skillnader, men ändå... Jag slipper börja 07.30!