lördag, december 30, 2006

Året som gått

Det är nu, dagen före nyårsafton, som man ska sammanfatta året. Listor på topp tio av alla de slag. För er som läser min tidning vet ni redan att jag listat mina tio bästa reportage under året. Sally tog utan tvekan hem första platsen. I'm still in lööööv!
I alla fall... så tänkte jag inte göra någon lista över året, men bjuda på lite av mina guldkorn:

Härliga händelser
+ Red hot chili peppers i Globen. Fullsatt, bra sittplatser och som avslutning en ljuvlig natt (hmmm... lät skumt!) i nymanglade lakan på typ jordens lyxigaste hotell.
+ 10 augusti. Dagen D då jag rökte min sista cigarett. Äntligen icke-rökare!
+ Moster. Två gånger det här året har jag blivit moster; 23 augusti och 26 december. Välkomna i mitt liv Viggo och Smilla!
+ Fast tjänst som allmänreporter vid förra årsskiftet. Alltid något att hurra för.
+ Fyra veckors semester, utan vattenkoppor i vuxen ålder den här gången! Sol, varmt, båt, hav, öl, grilla och en jäkla massa kubb. Skönt.
+ Min katt som försvann i två månader och kom TILLBAKA... Ett härligt lyckligt slut!
+ Jag fyllde vuxen, 25, och får numera bara visa leg varannan gång jag handlar sprit.
+ Jag och pojkvännen firade 5 (!) år den 1 september. Att vi lyckats med det är imponerande.
+ En hel mängd roliga fester som är värda att komma ihåg; barrundan i somras, F fyllde 25 och jag firade rejält, hem-hemma med gamla vännerna, jobbets sommarfest, julbordet med bästa-bästa gänget... och så vidare och så vidare.
+ Dessutom har året varit ett "tänkar-år" och jag har kommit underfund med så mycket om mig själv som jag inte hade en aning om. Känner mig helt enkelt tryggare, mera tillfreds med mig själv och vet vem jag är i mycket större grad än för ett år sen.

Sammanfattningsvis: 2006 har varit ett bra år, ett jäkligt bra år, trots en knackig vår. Nu är jag redo för 2007.

1 kommentar:

Anonym sa...

well yeah!

roligt att ditt år varit så bra! :D
de ha no mitt också, spännande, men me ett uselt slut. men de måste ju ebtyda att 2007 kommer att börja riktigt bra, för de kan ju knappast bli sämre liksom?!

gott nytt år!