torsdag, juli 15, 2010

Fyra gånger lycka

Telefonen funkar igen. Ingen vet riktigt vad som hände med den eller hur den blev lagad, men det känns som att det är skitsamma. Den funkar nu, det är huvudsaken.

Häromdagen köpte jag en klänning på en vintagebutik. Kostade nästan gratis, hade alla regnbågens färger och var som gjord för min kropp. Till och med butiksinnehavaren tyckte det och ville ta en bild på mig i klänningen för att lägga upp på sin hemsida. Tack och lov hade hon glömt kameran hemma.

Jag gillar mitt jobb extra mycket just nu. Det suger att det är 27 grader varmt inomhus eftersom AC:n pajat, men bortser man från det är det lovely.
Gör roliga reportage som innefattar åka båt fort i strålande sol, vurstingbilar med lustgas och liknande. Till på det skriver jag roliga nyheter.

Men det allra bästa med jobbet just nu, hur kul det än är, är att jag bara har en fucking dag kvar av det. Sedan fyra veckors mycket välkommen semester! Mer än lovely!

2 kommentarer:

Linn sa...

Alltså jag vill ha ditt jobb.

Matilda sa...

Haha. Ibland kanske.
Jag jobbar på lokaltidning med allt vad det innebär. Du vet, notiser om stulna cyklar och artiklar om katter i träd. Som sagt, ibland kanske du vill ha det, men definitivt inte alltid.