torsdag, mars 11, 2010

Life on hold

Okej, helt ärligt:

Jag har haft huvudvärk hela veckan. Och är övertygad om att det beror på en kombination av vätskebrist och sömnbrist. Och kanske näringsbrist.

Jag sover nämligen inte särskilt mycket alls just nu. Är uppe och funderar eller ligger ner och funderar. Funderar funderar funderar. Jag tror jag blir tokig.

Jag har ingen matlust heller. Tvingar i mig frukost på morgonen. När jag äter lunch är jag hungrig, men det går inte ner lika mycket som vanligt. Middag tvingar jag i mig för jag vet att jag behöver det.
Det känns som om jag tappat tre kilo på en vecka typ. Och det är inte något positivt.

Det enda jag dricker är kaffe. Så mycket att det börjar värka i mellangärdet nu igen. För jämnan alltså. Försöker dricka vatten också, men med tanke på kaffemängderna som driver ur all vätska ur kroppen leder det bara till ett jävla massa springande på toaletten.
Att jag gråter varje dag gör ju inte heller det hela särskilt mycket bättre. Eller att jag avslutar varje kväll med en öl.

I morse hörde jag mig själv säga högt: ”Jag orkar inte ha den här diskussionen igen. Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte.” Och den jag sa det till var mig själv.
Det hjälpte föga förstås. Diskussionen i min skalle fortgår.

Jag tror jag är på väg att bli knäpp. På riktigt.

10 kommentarer:

Linda.E sa...

usch! låter inge vidare alls :(. Hoppas du snart kommer till ro i dina tankar och får aptiten tillbaka.

Nilla nill@hotmail.se sa...

nej du håller inte på att bli knäpp vännen, men den där väggen som du rusar emot kommer närmare och närmare. ta en paus! semester - nu på en gång! innan du blir riktigt dålig :( det är stressen som utlöser allt det där. tårarna, ölen (för då tror man att man kopplar av), den tappade matlusten, huvudvärken. ta ledigt kusin! love you ♥

Matilda sa...

Linda: Det är inget vidare heller. Jag hoppas jag med. Tack för att du bryr dig!

Nilla: Det är inte jobbet som är orsaken den här gången. Men semester behöver jag. Vähäldigt mycket.
Tack för att du bryr dig! <3

Nilla nill@hotmail.se sa...

nej det behöver ju inte vara jobb, stressen kan vara precis lika jobbig i privatlivet. men hoppas du kan få nån vecka ledigt ändå för att hämta andan och få nya krafter! klart jag bryr mig vännen, massor! lova att du tar hand om dig, kramar

Jenny sa...

=( usch låter inte alls bra. Håller med Nilla, du måste ta hand om dig och ta dina "symptom" på allvar. Tänker på dig. *kram

Än så länge bara E. sa...

Vi är flera som bryr sig :-)! Du är inte ensam, ska du veta. Jobbigt som fan att du ska må sådär...

En STOR, STOR kram till dig och hör av dej om jag kan göra nåt för dej. Finns ju trots allt inte så långt bort - varken fysiskt eller i övrigt heller :-)

Fia sa...

Meen shiit! Har du också fått må skit viruset. Usch jag känner så med dig nu! Låter som ett ont ekorrhjul.
För min skull hoppa över ett par koppar kaffe idag=) inge skönt med magkatarr. Du måste hitta en väg ut ur grubblandet, om jag bara kunde hjälpa dig! Så skulle jag!
Kram kram

Johanna sa...

Huvudvärken och den förlorade aptiten har jag också dragits med i en vecka ungefär, tillsammans med en närapå övermänsklig trötthet. Fast jag känner mig inte utarbetad – fast å andra sidan fattar jag aldrig när jag är på väg att bli det förrän långt efteråt. Det är konstigt sånt där, när kroppen säger saker som hjärnan inte förstår.

Tesa sa...

du vet att jag finns här, dag som natt. och det finns sovplats om du behöver komma bort från allt eller bara snacka hela natten igenom ! Love you! <3

az sa...

Finns här vännen, bara ett samtal bort.
Kram